1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 

Pařížské rohlíčky

21. září 2010 v 16:36 | Káťa |  Vánoční cukroví a jídlo
Potřebujeme:
Těsto: 300 g cukru - moučky, 4 bílky, 200 g mletých ořechů a 2 lžíce hrubé mouky
Krém: 3 vejce, 220 cukru - moučky, čokoládu na vaření a 250 g másla 
+ čokoládová poleva

Postup:
Těsto:
K bílkům přidáme cukr a šleháme nad parou do zhoustnutí. Odstavíme, vmícháme ořechy a mouku. Na plech stříkáme malé rohlíčky. Upečeme.

Krém:
Nad parou šleháme do zhoustnutí vajíčka s cukrem. Vmícháme změklou čokoládu a přidáme utřené máslo. Necháme vychladnout a zdobičkou naneseme na upečené rohlíčky.

Poté co krém stuhne, namáčíme rohlíčky do čokoládové polevy.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 *Sweet.Cat* | Web | 22. září 2010 v 19:04 | Reagovat

MŇAM! taky jsem je jednou měla a byli výborný :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama